درست است که تقریبا همه نوع نانی را می‌توان از نانوایی‌ها و حتی سوپرمارکت‌ها تهیه کرد اما نان خانگی همیشه طعم بهتری دارد و در ضمن به این ترتیب می‌توانید سر سفره نان داغ و تازه داشته باشید. نان باگت یکی از انواع نان فرانسوی پر طرفدار است. اما باگت مانده کیفیت نان تازه را ندارد و معمولا موقع مصرف خرد میشود. اگر از کسانی هستید که دوست دارید همیشه نان تازه داشته باشید و بتوانید به راحتی با آن ساندویچ تهیه کنید این نان فرانسوی مناسب شماست. البته باید صادق بود و گفت که تهیه نان معمولاً وقت‌گیر است و نان باگت هم مستثنی نیست. اما طعم عالی و بافت نرم آن ارزشش دارد. برای آموختن طرز تهیه نان فرانسوی یا همان نان باگت این دستور را دنبال کنید.

  

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگی برای همه ی عشق ماشین ها لوازم یدکی مزدا- فروشگاه لوازم یدکی مهدی سبوس برنتاال دستگاه تصفیه آب سافت واتر در شیراز پرسه در میان سطرها گروه آموزشی سفید سوالات عربی ساخت کباب پز تابشي و تجهيزات رستوران