ترخون (Artemisia dracunculus) گیاهی است که در دنیای آشپزی بسیار محبوب است. درواقع ترخون بخش مهمی از آشپزی فرانسوی است و یکی از چهار سبزی پرکاربردی است که بهعنوان چاشنی در پختوپز غذاهای فرانسوی بهکار میرود. سایر این سبزیجات عبارتند از جعفری، جعفری فرنگی و پیازچه. ترخون بهخاطر طعم تلخ و شیرین و رایحهی دلنشینش (شبیه انیسون)، بسیار معروف است.
قدمت ترخون به بیش از ۶۰۰ سال قبل برمیگردد. گمان میرود که این گیاه در قرن دهم و طی حملات مغولها به ایتالیا راه یافته باشد. مغولها از ترخون برای رفع بی خوابی، خوشبو کردن دهان و چاشنی استفاده میکردند.
ادامه مطلب
درباره این سایت