آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجهها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل میتوانید پوست گوجهها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برشها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجهها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آنها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش میتوانید پوست گوجهها را به راحتی با دست جدا کنید.
ادامه مطلب
درباره این سایت