«قیمه نثار» یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسمش قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر که هم حظ بصری دارد و هم طعمی لذیذ و به یاد ماندنی. قزوینیهای اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست میکنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمانهای قدیم سر میشود.
مواد لازم :
گوشت قیمه شده | ۲۰۰ گرم |
خلال بادام | یک سوم لیوان |
زرشک | یک سوم لیوان |
برنج | ۲ پیمانه پلو پز |
خلال پسته | ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
گلاب | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز درشت | ۱ عدد |
نمک و زرچوبه و فلفل | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
عرق دارچین یا هل | ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری |
روغن حیوان در صورت لازم | به میزان دلخواه |
درباره این سایت